• El portaveu de la formació liberal a Santa Coloma, Dimas Gragera, ha estat el coordinador de la Convenció Municipalista celebrada a Lloret el darrer cap de setmana on s’han començat a bastir les estratègies de Ciutadans

Santa Coloma de Gramenet, dimarts 1 de març de 2022.- “Hi ha molta gent que aposta per les polítiques liberals, que en té confiança i que sap que tenim un projecte útil i valent, compromès amb el municipalisme i la defensa dels valors constitucionals i la democràcia liberal”. D’aquesta manera s’ha pronunciat el portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i líder de la oposició, Dimas Gragera, qui va ser el coordinador de la Convenció Convenció Municipalista celebrada per la formació liberal el darrer cap de setmana a Lloret de Mar i que ha servit per començar a dissenyar el programa electoral de les properes eleccions municipals de 2023.

Dimas Gragera ha indicat que durant la Convenció Municipalista s’ha pogut començar a esbossar el programa electoral i parlar de l’aposta municipalista de Ciutadans. “Som l’alternativa liberal progressista que permetrà constatar que som el partit de la gestió professional i eficient, com hem demostrat allà on hem governat”, ha indicat el portaveu liberal. En aquest sentit, Gragera ha explicat com la Convenció Municipalista ha servit per posar les bases “del gran volum de feina que tindrem a partir d’ara per anar desenvolupant les nostres polítiques locals de kilòmetre 0 que tenen per únic objectiu millorar el dia a dia dels nostres veïns”.

Finalment, Gragera ha recordat que “el nostre partit està molt viu, ple de talent, valentia, dignitat dels seus representants i responsabilitat i ho hem comprovat aquest cap de setmana”. La Convenció Municipalista ha comptat amb la presència del president del grup parlamentari de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, la secretària general del partit, Marina Bravo, el vicesecretari general, Edmundo Bal, i destacats representants municipalistes amb responsabilitat de govern en les ciutats més rellevants d’Espanya, així com de la totalitat dels regidors de Cs a Santa Coloma de Gramenet i de membres de la Junta Directiva de Cs a la ciutat.