• El portaveu liberal, Dimas Gragera, considera que és un col·lectiu que ha de poder participar activament “perquè seran els que, en un futur, liderin la ciutat

Santa Coloma de Gramenet, divendres 18 de març de 2022.- El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Dimas Gragera, va anunciar ahir en un acte de Joves de Ciutadans la creació d’un espai en el qual els joves de la ciutat puguin organitzar-se, participar i proposar canvis per a Santa Coloma de Gramenet. “Cal donar-los veu perquè tenen idees, tenen ganes de canviar les coses i a més, en un futur seran els encarregats de liderar aquesta ciutat, així que el govern no ha de negar-los la seva participació en l’organització i interessos de la ciutat”, ha indicat el regidor.

Per a Gragera, la proposta resulta “fonamental si es pensa a llarg termini”, i és per això que ha criticat la posició del govern municipal “que només està centrat en el curt-terminisme i a guanyar les eleccions, no té pla de futur i així ha aconseguit que els joves estiguin desconnectats”. De fet, el portaveu liberal ha insistit a reivindicar aquest espai “precisament per a aconseguir involucrar molt més a la joventut en la presa de decisions i organització municipal, no hi ha motiu perquè el govern no els tingui en compte”.