• Sara Giménez assegura que “Ciutadans continuarà defensant els drets i llibertats del poble gitano des de les institucions”.

Sant Adrià del Besòs 30 de gener de 2021.– Sara Giménez, diputada de Ciutadans en el Congrés, ha visitat l’emblemàtic barri de la Mina de Sant Adrià del Besòs, acompanyada per Anna Grau, número 2 de la llista liberal i per Dimas Gragera, diputat del territori i candidat al parlament. Durant la visita Sara Giménez ha tingut ocasió de reunir-se amb el representant del Centre Cultural Gitano de la Mina, que li ha traslladat les problemàtiques del barri i la falta d’inversió. La diputada ha assegurat que “Ciutadans, com ha fet fins ara, continuarà defensant des de les institucions els drets i les llibertats del poble gitano”.

Sara Giménez ha aprofitat la visita per a passejar pels carrers del barri i xerrar amb els veïns, als quals el diputat del territori, Dimas Gragera, ha anunciat que “Ciutadans impulsarà la inversió en el barri i rellançarà la Llei de Barris que tan necessària és en La Mina i en molts barris que el Govern està deixant enrere”.