• Dimas Gragera, portaveu del Grup Municipal, explica que “en aquests pressupostos s’inclouen que Ciutadans va acordar en el Pacte Local i per això no votarem en contra, però considerem que no són suficients.”

 

Santa Coloma de Gramenet 23 de desembre de 2020.- Ciutadans Santa Coloma ha decidit abstenir-se en la votació dels pressupostos municipals, “en aquests pressupostos s’han inclòs mesures de suport a diferents sectors de la ciutat que Ciutadans va acordar en el Pacte Local, i per això no votem en contra, però considerem que no són suficients” ha explicat Dimas Gragera, “des de Ciutadans vam fer arribar al PSC un document amb noves propostes i ajudes a sectors econòmics de la ciutat davant els rebrots i noves restriccions aplicades. El govern no ha inclòs ni una sola d’aquestes propostes en els pressupostos, i en canvi mantenen espais per al balafiament i el clientelisme com la dotació a la moneda local entre altres”.

Els pressupostos locals només han comptat amb el vot a favor del propi equip de govern, “és un moment transcendent, possiblement els pressupostos més importants dels últims anys, i que cap grup de l’oposició voti a favor d’ells demostra el fracàs de la capacitat de consens i col·laboració del PSC”, ha lamentat el portaveu municipal.

Per a Gragera, “el Govern Local de Núria Parlon volia aconseguir una foto d’unitat i en canvi s’emporten un advertiment. Espero que reaccioni, perquè Santa Coloma necessita de la col·laboració i les aportacions de tots davant aquesta crisi”.