• Per a Dimas Gragera ”és un honor treballar per  poder defensar a la gent en les institucions i fer-ho com crec, amb proximitat i honestedat”

 

Santa Coloma de Gramenet 13 de gener de 2021.- Dimas Gragera repetirà a la llista electoral de Ciutadans a les pròximes eleccions autonòmiques, i ocuparà el lloc 9 a la llista per Barcelona del partit a les eleccions autonòmiques, sumant-se així a la llista encapçalada per Carlos Carrizosa. Per a Gragera “és un honor treballar per a poder defensar a la gent en les institucions i fer-ho com crec, amb proximitat i honestedat”.

El candidat colomense ha enviat un missatge d’agraïment “gràcies al meu partit per la confiança, a tota la gent que creï en mi i em dóna suport, i a tots els sectors i col·lectius amb els quals tinc el plaer de treballar cada dia”, i ha volgut remarcar que “l’interès general i la meva vocació de servei continuaran sent la brúixola que marqui les meves accions”.

Dimas Gragera ha emplaçat als veïns de Santa Coloma a expressar-se a les urnes, i ha declarat que “estic convençut que, igual que a 2017, la gent sap que Ciutadans és la millor opció”.