• Salvador Tovar, portaveu del Grup Municipal de Ciutadans Santa Coloma, calcula que des de 2013 els colomencs han aportat a Gramepark més de 39 milions d’euros.

Santa Coloma de Gramenet Dilluns 5 de octubre de 2020.- En l’últim ple municipal de Santa Coloma, Salva Tovar, portaveu adjunt del Grup Municipal ha criticat durament la gestió que s’ha fet de l’empresa Gramepark a compte de l’aprovació de la comptes anuals de Gramepark del passat exercici. “En 2019 hem aportat, només per a saldar deute amb entitats financeres, 6,2 milions d’euros, mentrestant destinem només 3,5 milions a ajudar a les famílies colomencs”, ha lamentat Salvador Tovar.

Des de 2013, les aportacions fetes des del consistori a Gramepark han ascendit a més de 39 milions, i a aquesta quantitat s’ha de sumar les aportacions anuals realitzades per a finançar les línies d’explotació de la societat. Només en el passat exercici de 2019, s’ha aportat 6,2 milions a deute amb entitats financeres, 750.000 euros per a cobrir els dèficits d’explotació i 2,5 milions transferits a subvencions de capital, el total aportat suma gairebé 9,5 milions. Per al portaveu adjunt “Gramepark és des de fa anys el pou sense fons de l’economia colomenca, 0 habitatges construïts i només 54 habitatges en gestió no justifiquen el desemborsament constant que els colomencs fan per pagar aquest deute”.

Després de felicitar irònicament als veïns de Santa Coloma per l’ingent esforç econòmic realitzat durant aquests anys per pal·liar el deute de Gramepark, Salvador Tovar ha instat a l’Ajuntament a buscar fórmules per evitar que aquesta situació es continuï repetint any rere any. “És hora que els colomencs vegin recompensat el seu esforç en forma d’inversió de caràcter social”.