• Dimas Gragera, portaveu de Cs Santa Coloma, anuncia que el seu grup ha presentat una proposta per a pal·liar l’impacte de les mesures sanitàries davant la falta de planificació del Govern.

Santa Coloma de Gramenet, dilluns 20 de setembre de 2020.– El portaveu de Ciutadans Santa Coloma, Dimas Gragera, ha informat que aquest matí el Grup Parlamentari de Ciutadans ha presentat una proposta de resolució en la qual exigeix al Govern de la Generalitat la creació de manera urgent d’una línia d’ajudes econòmiques directes per a aquelles activitats econòmiques i culturals que han vist prohibida o restringida la seva activitat amb motiu de les últimes mesures sanitàries dictades a Catalunya. “El Govern torna a patir de falta de planificació i no ha tingut en compte l’impacte econòmic irreversible que aquestes mesures poden tenir per als sectors afectats” ha lamentat el portaveu municipal.

Ciutadans també ha demanat una línia extraordinària de finançament per als Ajuntaments de la poblacions afectades, que garanteixi el suport econòmic als Ajuntaments perquè puguin assegurar tant les mesures sanitàries i socials com també el manteniment de l’activitat econòmica. “En un escenari de tanta inseguretat i incertesa, els ciutadans necessiten que les Administracions treballin de manera que les necessàries mesures sanitàries, tinguin el menor impacte possible sobre l’economia”, ha explicat Dimas Gragera.