∙ Dimas Gragera, portaveu del Grup Municipal de Ciutadans Santa Coloma, sol·licita conèixer els temps previstos per aquests treballs i exigeix que estigui tot a temps per l’inici del curs escolar.

Santa Coloma de Gramenet, 15 de juny de 2020.- El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i diputat del Parlament de Catalunya, Dimas Gragera, ha registrat en el Parlament de Catalunya una bateria de preguntes al Govern de la Generalitat, a propòsit de les inquietuds traslladades per algunes famílies d’alumnes de Santa Coloma, relatives a la falta d’informació sobre les tasques d’habilitació i ampliació de l’Institut 9 pel pròxim curs.

Dimas Gragera, ha explicat que “Ciutadans ha sol·licitat saber si el Institut 9 estarà preparat, en el que refereix a les actuacions pendents per a l’inici del curs 2020-2021, tal com es va comprometre la Generalitat”, recordant que a l’inici del curs 2019-2020 la Generalitat ja va incomplir els seus compromisos amb el municipi al no ser capaç d’instal·lar a temps els mòduls que havien d’acollir de manera provisional l’institut i va provocar que s’haguessin de buscar solucions alternatives a l’inici de les classes, motiu pel qual Gragera va registrar en el Parlament una iniciativa per que el Conseller Bargalló expliqués el retard en aquell moment. “No pararem d’exigir que la Generalitat compleixi els seus compromisos amb Santa Coloma, la Generalitat ha de centrar-se en assumir les seves competències i no continuar donant l’esquena a la comunitat educativa” ha afirmat el portaveu local.

Així mateix, Gragera ha reclamat un desglossament detallat de temps i terminis per a la construcció de l’Institut de manera definitiva, “és hora ja de prioritzar temes vitals per als ciutadans, deixar d’invertir en estructures ideològiques i dedicar els recursos on realment són necessaris”.