∙ Ciutadans suma aquesta proposta a les quals ja ha presentat en dies passats, com la congelació d’impostos i quotes als autònoms.

 

Santa Coloma de Gramenet, 20 d’abril de 2020.- Ciutadans sol·licitarà a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet que s’impulsin ajudes en forma de préstec reemborsable per a autònoms i comerciants de la ciutat que no estan tenint ingressos a causa de la crisi del COVID-19 perquè els ajudin a fer front a les despeses familiars bàsiques. Dimas Gragera, portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a Santa Coloma de Gramenet, ha declarat que “s’han aprovat ajudes similars per a altres col·lectius, a les quals Ciutadans mostra el seu total suport, però sol·licitem que no s’oblidin de totes aquestes persones que amb els seus negocis i treball contribueixen a crear gran part del teixit productiu i econòmic de la nostra ciutat”. En aquest sentit Gragera ha afirmat que realitzarà la petició en el marc dels contactes que manté amb el govern pel seguiment de la crisi del COVID-19.

 

Aquesta mesura es suma a unes altres que Ciutadans reivindica, com la congelació de tributs i les quotes dels autònoms que el partit taronja ha reclamat en nombroses ocasions durantes les últimes setmanes. Finalment Dimas Gragera ha recordat que, “Ciutadans continuarà realitzant propostes i mostrant el seu suport, com fins ara, a les mesures anunciades pel govern local”. “És moment de treballar tots junts per a intentar pal·liar els efectes que aquesta crisi econòmica, social i sanitària està tenint a la nostra ciutat”, ha conclòs el portaveu de Cs.