∙ El partit taronja ha presentat diverses esmenes per a reduir les llistes d’espera, millorar instal·lacions educatives i augmentar els efectius de Mossos d’Esquadra i Bombers de la ciutat.

 

Santa Coloma de Gramenet, dimarts 10 de març de 2020.- Ciutadans ha presentat una bateria d’esmenes als pressupostos de la Generalitat, entre les quals destaquen les encaminades a augmentar la dotació pressupostària als diferents Serveis Públics de Santa Coloma de Gramenet. Dimas Gragera, portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a Santa Coloma de Gramenet, ha assenyalat que “Ciutadans considera prioritari que els serveis sanitaris de Santa Coloma comptin amb els fons necessaris per a complir la seva labor eficaçment” i per això, s’han inclòs esmenes destinades a reduir les llistes d’espera i augmentar els fons per als CAP Barri Llatí, Ca Mariner, Fons, Santa Coloma i Singuerlín, l’Hospital Esperit Sant i el Centre de Salut Mental.

Per al portaveu taronja, “el treball conjunt del Grup Municipal de Ciutadans i el Grup Parlamentari ens ha permès presentar un conjunt d’esmenes amb les quals donar resposta a les demandes reals dels veïns”, i per això “s’han sol·licitat partides per a una nova residència i centre de dia, i un fons per als casals de Gent Gran de Santa Coloma”.

En l’apartat d’Educació, a més de demanar més recursos per a eliminar els barracons i construir l’Escola i l’IES Santa Coloma, en aquestes esmenes Ciutadans ha sol·licitat fons per a la rehabilitació i l’adaptació dels col·legis Serra Marina, Roselló Porcel, Josep Sol i Rodríguez, Pallaresa o el Lluís Millet, així com el reforç de les guarderies públiques.

“Des de Ciutadans continuem apostant per millorar la seguretat, com a gran preocupació dels colomenses, i per això, hem demanat que s’augmentin els fons per a Mossos d’Esquadra i Bombers de Santa Coloma”, conclou Dimas Gragera.