• Dimas Gragera, portaveu de Ciutadans a l’ajuntament, afirma que la ciutat necessita polítiques que assegurin la igualtat entre els diferents barris.

 

Santa Coloma de Gramenet, dissabte 19 de gener de 2020.– Dimas Gragera, portaveu del Grup Municipal de Ciutadans Santa Coloma de Gramenet, ha explicat que “Ciutadans aposta per augmentar la inversió i el suport al comerç local” en un acte organitzat pel Grup Municipal aquest dissabte al Parc Sandino de Ca Franquesa. A més de xerrar amb els veïns i escoltar les seves reivindicacions, i després d’elogiar la lluita veïnal, s’ha compromès a “continuar amb la reivindicació històrica dels veïns de millorar la mobilitat i dinamitzar el barri amb la col·locació d’escales mecàniques” .

En un ambient distès, Dimas Gragera va prendre la paraula per a assegurar als veïns que “Ciutadans continuarà defensant els interessos dels barris”, i que davant les últimes notícies que afirmen que la desigualtat ha crescut en Santa Coloma, “Ciutadans, com a principal grup de l’oposició, aposta per polítiques de ciutat consensuades que assegurin la igualtat entre els barris de la ciutat”.

Per a acabar, el portaveu taronja va anunciar nous actes en diferents barris de la ciutat, afirmant que “treballarem cada dia d’aquests quatre anys per a continuar sent l’alternativa al PSC en Santa Coloma”.