• Dimas Gragera, portaveu del Grup a l’ajuntament, ha assegurat que “és obligació de govern i principal partit de l’oposició arribar a punts d’acord”

Santa Coloma de Gramenet, dimarts 21 de gener de 2020.- El Grup Municipal de Ciutadans Santa Coloma ha fet arribar a Núria Parlón, alcaldessa de la ciutat, una carta en la qual sol·liciten una reunió del govern local del PSC amb Ciutadans, el principal grup de l’oposició, amb la finalitat de debatre per a poder arribar a acords i consensos en diferents temes relatius a la ciutat. Dimas Gragera, portaveu del grup, ha assegurat que “és la nostra obligació exercir una oposició responsable i treballar per a arribar a punts d’acord en els temes que preocupen els veïns”. Per això i malgrat les moltes diferències ideològiques i sobre gestió de ciutat, i del vot contrari de Ciutadans en els pressupostos del PSC per al 2020, contínua el portaveu taronja “els dos grups ens emplacem a mantenir converses per a aconseguir acords que puguin redundar en benefici dels colomenses”.

En aquest sentit, Dimas Gragera ha explicat que “després d’analitzar la situació de la ciutat i els possibles punts en els quals són necessaris amplis consensos, el Ciutadans ha plantejat una sèrie de temes com a punt d’inici de les converses”. Entre els punts que proposa Cs per a estudiar acords es troben temes com la millora en els equipaments i infraestructures educatives, el suport al desenvolupament de polítiques socials o crear un front comú de reclamació enfront de la inacció de la Generalitat de Catalunya, i altres temes concrets com el desbloqueig del projecte PERI – Ciutat Vella II, materialitzar una solució definitiva per a Ca Zam o la participació activa en el projecte de Ciutat Termal.

Dimas Gragera ha explicat que, encara que el seu grup podria exercir el paper d’oposició simplement explicant que existeix un altre model per a governar la ciutat, “volem impulsar canvis, sobretot en moments en els quals la ciutat no pot continuar deixant passar oportunitats” i ha finalitzat afirmant que “estem oberts a aconseguir acords sempr