• El portaveu municipal de Ciutadans, Dimas Gragera, afirma que la seva formació no participarà en uns actes que  “exclouen més de la meitat de la societat catalana”

 

Santa Coloma de Gramenet, dilluns 10 de setembre del 2018.- El Portaveu Municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Dimas Gragera, ha anunciat avui que la seva formació “no participarà en els actes institucionals municipals de la Diada”. Gragera ha explicat que això serà així perquè “la Diada no és de tots” recordant que “a més de la meitat dels catalans ens indigna que una determinada ideologia s’apropiï de la Diada de forma desvergonyida”, recordant que “s’organitzen actes polititzats i enfocats a una ideologia que no representa al conjunt de la societat catalana”.

 

Així mateix, el Portaveu Municipal de Cs ha manifestat que Ciutadans “no vol ser còmplice dels que han segrestat una festa que hauria de ser de tots per convertir-la en una jornada independentista amb un discurs marcat per la divisió, l’enfrontament i la ruptura amb la resta d’Espanya”.

Finalment el regidor colomenc ha recordat que “des de Ciutadans sempre s’ha proposat com a festivitat de Catalunya la Diada de Sant Jordi”.