• El regidor de Cs, Dimas Gragera, juntament amb regidors de Badalona i Sant Adrià, es reuneix amb representants de les entitats que han denunciat el mal estat del centre i critica que “no s’estigui realitzant un servei digne als animals”

Santa Coloma de Gramenet, 23 de març del 2018.- Després del coneixement de diverses denúncies interposades al Centre Comarcal d’Atenció als Animals de Companyia (CCAAC) situat a Badalona, representants municipals dels Ajuntaments de Badalona, Sant Adrià i Santa Coloma juntament amb els diputats del Parlament de Catalunya, Dimas Gragera i Javier Rivas, han mantingut una reunió amb l’Associació de Veïns de Pomar (Badalona) i amb l’Associació Vigilància Solidària que denuncien “la pèssima gestió i situació, dels animals que es troben al centre”.

El Portaveu de Cs a l’Ajuntament de Santa Coloma, Dimas Gragera, ha lamentat que «des del CCAAC de Badalona no s’estigui prestant un servei digne als animals” i ha anunciat que els representants de Cs als tres ajuntaments que participen en el CCAAC impulsaran “mesures per a la resolució d’aquesta situació”.

Per la seva banda, el diputat de Cs en el Parlament de Catalunya, Javier Rivas, ha advertit de la necessitat de que “es realitzin les inspeccions necessàries per part de les administracions a tots els CCAAC de la Comunitat per prevenir aquest tipus de deficiències”.

Des de la AAV. de Pomar i l’Associació Vigilància Solidària s’ha exigit “l’extinció del contracte que manté el CCAAC amb l’empresa que presta el servei” i ha convocat una manifestació, el proper 27 de març a les 18:30h en la Pl. de la Vila de l’Ajuntament de Badalona per reivindicar la situació dels animals del centre.