•  El portaveu municipal de Cs, Dimas Gragera, insta el consistori a que “acati les sentències dels tribunals i no es facin servir tampoc els espais públics del municipi per fer propaganda partidista d’un referèndum il·legal”

 

Santa Coloma de Gramenet, dimecres dia 13 de setembre del 2017.– El portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a Santa Coloma de Gramenet, Dimas Gragera, ha anunciat que la seva formació ha registrat a l’Ajuntament una petició per a que no es destinin recursos de tots els ciutadans a fer publicitat de l’1-O. En aquest sentit, també ha instat el consistori a que “no es faci servir els espais públics del municipi per fer propaganda partidista d’un referèndum il·legal”.

 

“A Cs considerem que els alcaldes catalans tenen el deure i la responsabilitat d’evitar que els seus ajuntaments participin de l’1-O”, ha defensat el regidor colomenc que ha demanat que “l’Ajuntament prengui les mesures adequades per garantir el compliment de la legalitat vigent i les resolucions judicials”, recordant que en aquests moments “hi ha en espais públics de la ciutat publicitat que promociona un referèndum il.legal”.