El portaveu municipal de C’s, Dimas Gragera, ha anunciat que l’Onze de Setembre s’organitzarà un acte polític a Barcelona per reivindicar “una Diada de tots”

 

Santa Coloma de Gramenet, divendres 9 de setembre del 2017.- El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Dimas Gragera, ha assegurat que “Ciutadans no participarà en cap acte institucional de la Diada” i ha explicat que això serà així “sempre que siguin per dividir i no unir a tots els catalans”

El portaveu de C’s ha apostat per la celebració d’una “Diada que representi a tots els catalans i que no estigui al servei d’una ideologia que busca el trencament i la confrontació”.

Dimas Gragera, ha anunciat que l’Onze de Setembre Ciutadans organitzarà un acte polític a Barcelona que comptarà amb la presencia del president del partit, Albert Rivera, així com la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, i la presidenta del grup municipal de Cs a l’ajuntament de Barcelona, Carina Mejías. L’acte, ha explicat, servirà per “reivindicar una Diada de tots i no només per als separatistes”.