Santa Coloma de Gramenet, a 26 de maig del 2017.- Ciutadans (Cs) ha aconseguit que s’ampliï el nombre de places a la residència pública Ramon Berenguer i que es posin en servei les que hi ha pendent d’obertura. La portaveu de Ciutadans a la comissió d’Afers Socials, Noemí de la Calle, ha celebrat que el Parlament hagi aprovat la proposta del seu partit: “hem pogut contribuir a sensibilitzar el Govern perquè faci realitat una vella reivindicació de Santa Coloma”.

De la Calle ha explicat que en la comissió d’Afers Socials, celebrada el passat dimecres, al Parlament de Catalunya, que també s’ha donat llum verda a que es garanteixin places residencials per a persones majors de 65 anys amb trastorn mental a Santa Coloma de Gramenet i que es garanteixi la concertació de serveis de Llar-residència per a persones amb discapacitat intel·lectual al municipi. En la seva intervenció, De la Calle ha reclamat per a la ciutat “més i millors polítiques socials i que aquestes disposin de la dotació pressupostària corresponent”.

En relació a aquestes millores per a Santa Coloma, el portaveu de Cs a l’ajuntament, Dimas Gragera, ha subratllat que “s’ha complert amb el compromís que vam adquirir de treballar perquè Santa Coloma disposi dels equipaments que realment es mereixi”, després que un error en la votació al Parlament deixés fora dels pressupostos de la Generalitat aquestes mesures.

Gragera ha recriminat al PSC que “intentés treure rèdit polític d’aquesta situació” i ha volgut destacar la “capacitat de pacte i de consens de Ciutadans” que ha arribat a acords amb altres grups, com JxSí, per tirar endavant aquestes iniciatives. “Hem demostrat que la nostra prioritat són els ciutadans, que treballem perquè tinguin més i millors serveis i que complim amb els nostres compromisos”, ha sentenciat el regidor de Cs.

Finalment Gragera ha destacat que “ara és la Generalitat i el govern local els que s’han de posar a treballar perquè aquests centres i les millores assistencials per a Santa Coloma siguin una realitat”.