El Grup Municipal de Cs a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, ha celebrat que el Parlament hagi aprovat la iniciativa del seu partit, presentada per la Diputada, María del Valle, per destinar els recursos pressupostaris necessaris per “incrementar el nombre total de bombers a Santa Coloma de Gramenet” amb l’objectiu d’augmentar el rati d’efectius per habitant a la ciutat.

D’altra banda, i atès que Santa Coloma de Gramenet compta amb un del ratis mes baixos en termes de policia per habitant de l’entorn, la Diputada de Cs, María del Valle, ha instat la Generalitat a “destinar els recursos pressupostaris necessaris per ampliar també la plantilla de Mossos d’Esquadra”.

 

En aquest sentit, el Portaveu de la formació a la ciutat, Dimas Gragera, s’ha mostrat “satisfet i orgullós” del treball que ha realitzat el Grup Parlamentari de Cs per aconseguir que la Generalitat destini més recursos en el Parc de Bombers de Santa Coloma.