logo_ciutadans_0 Santa Coloma de Gramenet, dilluns 18 de juliol del 2016.- El Grup Municipal de C’s a l’Ajuntament de Santa Coloma ha criticat que la Generalitat hagi decidit tancar dos grups d’Educació Secundària Obligatòria a centres educatius del municipi. El portaveu de la formació al consistori, Dimas Gragera, ha advertit que aquesta mesura “pot afectar negativament les ràtios d’alumnes per aula a Santa Coloma”.

Per aquest motiu, Gragera, ha mostrat el seu “total suport” a l’equip de Govern del PSC per defensar els interessos dels colomencs en un assumpte que ha qualificat de “cabdal” per a la ciutat. I ha afegit que “un cop més la Generalitat no compleix els seus acords amb Santa Coloma”.

El regidor de Ciutadans també ha senyalat que “els grups que conformem l’Ajuntament de Santa Coloma tenim majoria absoluta en el Parlament de Catalunya”. I ha afegit que des del Grup Parlamentari de Ciutadans “es treballarà per impulsar iniciatives que permetin recuperar els dos grups de secundària que la Conselleria d’Educació vol tancar”.

Finalment Gragera ha criticat la gestió del govern de Junts pel Sí: “fa temps que se sap que les prioritats del Govern de Puigdemont no estan alineades amb les necessitats de la gent”, i en aquest sentit ha constatat que “mentre continuen destinant recursos a un projecte independentista que confronta als catalans, a la Catalunya real, la del dia a dia, es pateix la seva nefasta gestió en allò que afecta la vida quotidiana com és l’educació”