• El portaveu liberal, Dimas Gragera, considera inacceptable que en una situació de crisi econòmica, sanitària i social els comptes de Santa Coloma continuïn incloent “malbaratament, propaganda i projectes totalment innecessaris”

Santa Coloma de Gramenet, diumenge 19 de desembre de 2021.- “Votarem sense dubtar en contra dels pressupostos presentats pel govern de Parlón ja que no s’inclouen increments significatius a partides d’ajuda extraordinàries per a empreses locals, comerç i hostaleria com hem demanat”. Així de contundent s’ha mostrat el portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Dimas Gragera, per a advertir que la formació liberal no facilitarà l’aprovació dels comptes municipals en el ple del 20 de desembre. “Això era una línia vermella en la negociació, no és per una qüestió ideològica sinó per la situació en la qual es troba l’economia local amb negocis a punt de tancar la persiana, tot i que arrel de les converses hi ha hagut un lleuger increment en aquesta partida, no es suficient, ni per nosaltres ni per cobrir la situació”, ha insistit.

El portaveu liberal ha considerat “inacceptable que s’augmentin en 80.000 euros les partides destinades a la promoció del govern en els barris, que es continuïn pagant desenes de milers d’euros a consorcis i entitats que no ens aporten res, que es blindi la publicitat i la propaganda i que es continuï regant a Gramepark mentre l’economia local està passant per una situació límit”, sense oblidar que “encara no s’han pagat ajudes compromeses amb aquests col·lectius”.

Ciutadans ha concretat les seves propostes a través d’al·legacions que prioritzen la reactivació econòmica, les polítiques socials, la inversió en seguretat i la reducció de partides supèrflues. “A més de sol·licitar ajudes directes, demanem també una baixada d’impostos”, ha assenyalat Gragera, que també ha demanat, “com cada any, que s’auditi l’eficiència de les partides pressupostades i de les subvencions” i que l’Ajuntament “acudeixi a mercats financers per a abordar les inversions pendents en els nostres barris”. El portaveu liberal s’ha mostrat “poc optimista” amb què el govern adapti els seus pressupostos per a defensar millor l’interès general “però havíem de presentar aquestes propostes per a demostrar també que aquesta ciutat té una alternativa de govern”.