• El partit liberal també ha proposat en el Parlament l’obertura de l’oci nocturn, que a més d’ajudar al sector, evitaria en gran manera les concentracions al carrer.

Santa Coloma de Gramenet 10 de maig de 2021.- Ciutadans Santa Coloma ha tornat a sol·licitar a l’Ajuntament de la ciutat estudiar l’augment de les sancions al botelló, després de la situació desbordada viscuda el passat cap de setmana. Dimas Gragera, portaveu del grup municipal Ciutadans a Santa Coloma, ha explicat que “els decrets de la Generalitat proposen sancions des de 3.000 euros, en Santa Coloma la multa és de tan sols 125 euros. Estem en uns moments molt complicats, el risc de contagi segueix aquí, i aquests comportaments incívics i insolidaris no poden continuar sent tolerats pel Govern.” A més, el Grup Parlamentari de Ciutadans ha presentat una proposta per a reobrir l’oci nocturn, “no sols suposa la reactivació d’un sector durament restringit a causa de la pandèmia, sinó també la possibilitat de disposar d’entorns controlats per a la gent i evitar les reunions i concentracions al carrer”, ha afirmat Gragera.

El portaveu del partit liberal ha mostrat el seu total suport al sector sanitari, i recorda que “hem d’actuar amb responsabilitat i respectar la normativa vigent per a evitar una nova ona que porti més tragèdies i acabi en noves restriccions per a tots”. Els botellons a la ciutat, reportats per veïns de diferents barris de manera repetida durant els últims mesos, suposen un problema de convivència, a més del risc sanitari, “el govern té marge de maniobra per a augmentar la multa per botellons fins a un nivell en el qual sigui realment efectiva, l’import actual no dissuadeix als que organitzen botellons en Santa Coloma” ha lamentat Gragera.