• Dimas Gragera, portaveu del Grup Municipal afirma que el silenci ha estat l’única resposta del consistori fins al moment en aquest tema tan important.

Santa Coloma de Gramenet Dimecres 02 de setembre de 2020.- Dimas Gragera, portaveu del Grup Municipal de Ciutadans Santa Coloma, ha anunciat avui que la seva formació registrarà una interpel·lació a l’alcaldessa de la ciutat, Nuria Parlón, perquè en el pròxim ple municipal aclareixi quina és la posició de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet referent a la disposició dels romanents pressupostaris, davant l’anunci del Govern d’Espanya d’intervenir els estalvis municipals. “No podem entendre que davant un tema tan important per al futur de la ciutat, el Govern Local encara no s’hagi pronunciat” s’ha lamentat el portaveu taronja.

Dimas Gragera ha assenyalat que “el partit socialista de Santa Coloma no parava de denunciar en els plens les normes restrictives que impedien utilitzar l’estalvi municipal a les corporacions locals quan governava el PP i, ara que el seu partit directament proposa intervenir aquests recursos guarden silenci”.

En relació als romanents pressupostaris, Gragera ha declarat que “aquests recursos seran necessaris per a afrontar mesures socials i econòmiques a la nostra ciutat, com les incloses en el Pacte Local per a lluitar contra la pandèmia, i si no podrem disposar d’ells, el Govern Local ha d’informar la ciutadania” i ha assegurat que “Ciutadans continuarà defensant un millor finançament i ajudes directes per als ajuntaments per part de les Administracions, tal com hem fet fins ara”.

“Espero que el PSC posi per davant els interessos dels veïns de Santa Coloma als seus interessos partidistes” ha sentenciat Gragera.