• El portaveu adjunt de Cs, Salvador Tovar, afirma que “les transferències a Gramepark per a 2019 superaran els 4 milions d’Euros”.


Santa Coloma de Gramenet, dimarts 08 d’octubre de 2019.- El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Salvador Tovar, ha denunciat una nova aportació pròxima als 600.000 Euros i que servirà per a fer front al dèficit d’explotació de Gramepark. Tovar, ha sostingut que “el PSC no sap trobar una solució definitiva al problema de Gramepark” i ha reiterat que “Gramepark, és el pou sense fons de la economia colomense”.
L’edil de la formació taronja, ha explicat que amb les noves aportacions consignades per la junta de govern,
“les transferències a Gramepark per a aquest 2019 superaran els 4 milions d’euros” i ha recordat que en els dos últims anys, “el govern del PSC ha destinat més de 10 milions d’euros a Gramepark i no s’ha construït ni un metre quadrat d’habitatge públic”. “Els ciutadans de Santa Coloma, amb els seus impostos, continuen pagant la festa del cas Pretòria”, ha sentenciat el regidor de Cs.