El portaveu de Cs a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Dimas Gragera, afirma que la seva formació no participarà en uns actes que “exclouen més de la meitat dels catalans”.

Santa Coloma de Gramenet, divendres 5 de setembre de 2019.-

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Dimas Gragera, ha anunciat avui que “Ciutadans no participarà en cap acte institucional de la Diada”. Dimas Gragera ha explicat que això serà així perquè “els partits separatistes s’han apropiat d’aquesta festa organitzant actes que exclouen més de la meitat de la societat”.

El portaveu de Cs ha apostat per la celebració d’una “Diada que sigui representativa de tots els catalans i que no estigui instrumentalitzada al servei d’una ideologia que busca el trencament i la confrontació”. En aquest sentit el portaveu de la formació taronja ha recordat que “des de Ciutadans sempre s’ha proposat com a festivitat de Catalunya la Diada de Sant Jordi”.