Dimas Gragera: “Els pacients no poden esperar més de 12 hores per ser atesos a Urgències. És inadmissible”

Santa Coloma de Gramenet, 25 de maig de 2018.El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Dimas Gragera, juntament amb el Diputat responsable de l’àrea de Salut de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Jorge Soler, han presentat en el Parlament de Catalunya una bateria de propostes destinades a solucionar les deficiències de l’Hospital de l’Esperit Sant i que persegueixen: reduir les llistes d’espera (així com el temps per ser atesos a urgències), augmentar el personal sanitari i ampliar la capacitat de llits de l’hospital.

El portaveu municipal de la formació, Dimas Gragera, ha explicat que el seu partit ha elevat aquesta proposta al Parlament de Catalunya per intentar donar resposta a les necessitats sanitàries dels colomencs i que, de la mateixa manera, es tinguin en compte les reivindicacions dels i les treballadores del centre”. En aquest sentit, Gragera ha explicat que Cs exigirà al Departament de Salut que assumeixi la responsabilitat d’implementar a l’Hospital de l’Esperit Sant un pla per disminuir el temps d’espera dels pacients que han de ser atesos a Urgències i que en alguns casos han arribat a estar més de 12 hores esperant per ser atesos, tal i com van explicar els mateixos treballadors del centre en una reunió recent amb els representants de Cs. Per Gragera és “inadmissible que un pacient hagi d’esperar més de 12 hores a Urgències per ser atesos o que mentre hi hagi habitacions buides els pacients hagin d’esperar en un passadís o en un box”.

Finalment, Gragera ha comunicat que en el pròxim ple municipal, Ciutadans presentarà una moció per reivindicar des de Santa Coloma les millores que necessita l’Hospital, i que com ha dit el regidor Cs ha mogut fitxa portant aquesta proposta al Parlament però seria determinant, per a la ciutat, que la moció que presentarem al Ple de Santa Coloma compti amb el suport unànime de tots els grups polítics”.