logo-mejor-unidos-rgbSanta Coloma de Gramenet, a 8 de setembre de 2016.El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Dimas Gragera, ha anunciat que “Ciutadans no participarà en cap acte institucional de la Diada, i ha explicat que això serà així “fins que no sigui realment una festa per a tots els catalans”.

El portaveu de C’s ha aposta per la celebració d’una Diada que sigui representativa de tots els catalans i que no estigui instrumentalitzada al servei d’una ideologia que busca el trencament i la confrontació”.


Gragera ha anunciat que l’Onze de Setembre, Ciutadans organitzarà una trobada popular a Premià de Mar per reivindicar una Diada de tots i no només per als separatistes”. Finalment ha proposat que la Diada de Catalunya es traslladi al dia de Sant Jordi perquè “és una festa cívica en que tots els catalans surten al carrer a celebrar-la”.