la foto 2 (2) Santa Coloma de Gramenet, a 17 de juny de 2016.- El passat mes de març el Grup  Municipal de C’s va sol·licitar, mitjançant un prec, l’arranjament d’una tanca situada en  el Carrer Milà i Fontanals, 39, i que es trobava en mal estat de conservació i que podia  provocar lesions a les persones que transiten per aquest carrer.

 Doncs malauradament, durant la jornada d’ahir, concretament, a les 08:50 hores, un  menor va ferir-se en una cama, havent de ser traslladat a l’Hospital de l’Esperit Sant,  tal i com ha comunicat la Policia Local en el seu informe d’incidències. Degut a aquest  accident, ràpidament la brigada d’obres de l’Ajuntament va actuar per solucionar  aquesta anomalia.

Desgraciadament, i ja en el mes de març, Ciutadans va avisar de la perillositat del mateix, però l’Ajuntament no va fer cas a la reivindicació que vàrem presentar per les queixes dels veïns i veïnes de la zona. Doncs bé, tres mesos després, i a causa d’un accident, l’Ajuntament ha decidit esmenar aquesta incidència.

Com a Grup Municipal, no entenem com han de passar aquest tipus de coses per solucionar problemes evidents i que poden suposar perillositat pels vianants.

A continuació us deixem l’enllaç de la noticia del mes de març on reclamàvem l’arranjament d’aquesta tanca: 

http://goo.gl/URSPMz