fundacio1  Els regidors del Grup Municipal de Ciutadans, Salva Tovar i María Duarte, han visitat aquest matí les  instal.lacions de la Fundació Tallers, acompanyats pel Senador de Ciutadans, Xavier Alegre, per  conèixer  in-situ el treball que realitza la Fundació Tallers, una entitat dedicada a la inserció sociolaboral  de persones amb discapacitat i amb seu a Santa Coloma. Els representants de Ciutadans, han visitat per  espai de dues hores les dependències de la Fundació acompanyats pel President de l’entitat, Roque    Pascual i pel seu Gerent, Ricard Matas.

 Durant el recorregut, els representants de C’s han pogut conèixer el treball que realitzen les 283 persones i  els 160 usuaris del Centre Ocupacional d’una entitat que té com a missió garantir la inclusió sociolaboral  de les persones amb diversitat funcional, promovent l’autodeterminació en el seu projecte vital, orientada a la millora de la qualitat de vida, gestionant serveis socials i productius amb projecció estratègica i una gestió empresarial innovadora, amb la creació de sinergies i treball en xarxa i amb un compromís amb les persones i el territori.

Com bé ha recordat el Portaveu Adjunt de C’s a Santa Coloma i diputat provincial, Salvador Tovar, «La Fundació Tallers realitza una tasca social que posa en valor a la nostra ciutat. El treball que realitzen tant els patrons, com els tècnics, és absolutament lloable perquè  la seva feina té un component social que difícilment podem trobar en altres empreses del  nostre entorn». Salvador Tovar també s’ha referit a la bonificació del IAE que va rebre en  el darrer ple la  Fundació.

fundacio2 Pel regidor colomenc, «El nostre grup dona suport total a aquesta bonificació,  perquè  entenem  que realitza una tasca social i el seu benefici repercuteix directament a Santa  Coloma, però  la decisió del govern de posar en el mateix espai a empreses sense ànim de  lucre, com és el  cas de la  Fundació Tallers, amb societats mercantils ens va obligar a  plantejar una esmena  que va ser rebutjada pel  PSC. Per aquest motiu, tot i estar a favor  d’aquesta bonificació, ens  vam veure obligats a fer un vot contrari».