fundacio2 Santa Coloma de Gramenet, 19 de  gener de 2016.- Els Regidors de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Dimas Gragera, Salva Tovar i Maria Duarte, juntament amb el Coordinador de l’Agrupació local, Miguel Padilla, van visitar les instal·lacions de la Fundació Grama per conèixer de primera mà el projecte esportiu presidit per Antonio Morales.

Durant la visita, que va durar més de dues hores, els representants de Ciutadans van conèixer la tasca que desenvolupa la Fundació Grama, que tal i com va dir el portaveu de C’s, Dimas Gragera “La Fundació Grama realitza una tasca a més d’esportiva, d’integració dels nens i nenes. Com a representants públics hem de sentir-nos orgullosos que una entitat de la ciutat aplegui a més de 600 nens i nenes per practicar esport”. Durant el recorregut, els regidors colomencs van conèixer les remodelades instal·lacions del Nou fundacio3Municipal de la ma dels directius del Club: Antonio Morales (President), Germán Rosales (Vicepresident Àrea Salut), Manolo Garcia (Vicepresident), Daniel Borrallo (Responsable Àrea Social i Comunicació) i Jaume Abelló (Gerent). En aquest sentit, Dimas Gragera va valorar molt positivament “els canvis que s’estan produint en el Nou Municipal, ja que pel desenvolupament esportiu és fonamental el fet de tenir unes instal.lacions òptimes”.

Dimas Gragera també va voler destacar la tasca dels directius del club, ja que com va recordar “jo que he practicat durant molts anys esport de base, conec personalment la complexitat que genera dirigir una entitat esportiva i el sacrifici d’hores que es destinen a aquesta activitat desinteressadament” i va voler posar en valor “la feina de tots els treballadors i treballadores de l’entitat que fan possible que la Fundació Grama es posicioni com un referent esportiu i social de la ciutat” Finalment, els representants de Ciutadans van poder coincidir amb tècnics de l’entitat com Toni Rovira, Ismael Poveda o Ramón Carranza. Precisament, Dimas Gragera, va aprofitar l’ocasió per felicitar a Ramón Carranza, per “aconseguir la primera posició a la classificació” i el va encoratjar a continuar amb la línia de resultats per poder “obtenir l’ascens de categoria a la finalització de la temporada”.

 

fundacio