serramarina1 Santa Coloma de Gramenet, 2 de  diciembre de 2015.- La diputada de  Ciutadans (C ‘s) al Parlament de  Catalunya de Ciutadans (C’ s), Sonia  Serra, ha assegurat que “Ciutadans  treballarà des del Parlament de  Catalunya per reclamar al   departament d’Ensenyament   que compleixi les seves  obligacions amb el CEIP Serra  Marina” , després de mantenir una  reunió amb l’Associació de Pares i  Mares d’Alumnes del centre educatiu de Santa Coloma de Gramenet i que ha comptat amb la presència del Regidor local i Diputat provincial, Salvador Tovar.

 

Després de visitar les instal·lacions del centre educatiu, la portaveu d’Educació del grup parlamentari de Ciutadans ha assegurat que “és inacceptable que els alumnes no disposin d’unes instal·lacions adequades per a la seva formació integral”.

 

sonia2 En el mateix sentit, ha posat de manifest  la necessitat d’ “un nou menjador  escolar, ja que l’espai actual té una  capacitat màxima de 90 alumnes i  utilitzen aquest servei diàriament  més de 200 nens i nenes”. Sonia  Serra ha lamentat que “s’hagi de reduir  el temps de menjar dels  alumnes per motius d’espai”,  especialment “quan 120 d’aquests  alumnes estan becats” i “l’únic  menjar equilibrat que podrien  realitzar alguns d’ells , és el que prenen en el col·legi “.

 

La diputada de Ciutadans ha reivindicat també “una millora en les condicions de l’aula de P-3, on només es disposen de la meitat d’hamaques per alumnes perquè puguin dormir”. De la mateixa manera, “l’habilitació d’un gimnàs perquè les classes d’educació física no depenguin de les condicions climatològiques”, ha conclòs.