_mg_2986_salut_per_a_tots_1410950101_960 El Regidor i Portaveu de Ciutadans, Dimas  Gragera, i el Coordinador de l’agrupació local a  Santa Coloma, Miguel Padilla, han visitat aquest  matí les instal.lacions de la Fundació Esperit Sant  per conèixer de primera mà la situació i  funcionament de l’Hospital de l’Esperit Sant.

Els representants de Ciutadans han estat rebuts pel President del Patronat de la Fundació Esperit Sant, Josep Maria Cortés i pel Dr. Vicenç Perelló, Director Gerent de la Fundació. Durant més de dues hores, Dimas Gragera i Miguel Padilla, han conegut la situació actual de l’hospital de referència de la ciutat, el model de gestió del centre i el serveis que ofereixen. Per Miguel Padilla, “Hem d’estar agraïts a l’exercici de transparència que està desenvolupant el patronat amb tots els partits polítics de la ciutat. Com a representants públics confiem en què aquesta relació sigui més intensa per millorar entre tots els serveis que s’ofereixen a l’Esperit Sant”.

image1 En quant a la tasca que realitzen els treballadors i  treballadores de l’Hospital, Miguel Padilla ha  volgut agrair personalment la seva tasca ja que  com ha recordat: “en els darrers anys les  retallades han perjudicat enormement el  personal del centre. No podem oblidar-nos dels  ERE’s que es van haver de realitzar durant els  exercicis del 2012 i 2013, per aquest motiu vull  tenir una menció especial per tots els  treballadors que amb la seva tasca diària fan possible el bon funcionament de l’Hospital i que ha permès el centre augmentar el grau de satisfacció dels pacients en un 50% en el darrer any”.