RTEmagicC_bDIMAS_GRAGERA_VELAZ__C__s_.jpg Arriba setembre i el començament del darrer  mes de l´estiu, suposa per molts la tornada a  la rutina, a llevar-se d’hora i a l´inici del nou  curs. Podem dir que els colomencs portem  aquest període post-vacacional una mica  millor, gràcies a la coincidència de la nostra  Festa Major d’estiu amb aquestes dates.

 

La Festa Major (FM) d’estiu, va tenir el seu  origen, a finals del segle XIX com  acomiadament als estiuejants barcelonesos  que cada any passaven les seves vacances a  la nostra ciutat.

En els nostres dies, les Festes agafen una simbologia bastant oposada a la dels seus inicis.

La FM es un espai de retrobament, després de les vacances, amb els vells amics que no podem veure, especialment, amb aquells que ara viuen lluny de Santa Coloma i tornen cada any per gaudir-la.

 

Com molts altres colomencs, tinc innumerables records l’ escenari dels quals són una Festa Major d’estiu, sempre he estat seduït per l’ ambient que es viu a la nostra ciutat aquest dies i dels bons moments que, juntament amb la resta de veïns i amics, tenim oportunitat de gaudir any rere any.

 

Us enganyaria si us digués que aquest any no serà especial per mi, ja que seran les primeres Festes com a regidor de l´Ajuntament de Santa Coloma.

Els meus companys, Salva i Maria, i jo, volem continuar participant activament de la festa, per això intentarem estar presents a la majoria d’actes que es celebrin a la ciutat. A més, l’agrupació local de Ciutadans a Santa Coloma tindrà, per segon any consecutiu, un espai a la fira d’entitats, per aquest motiu us convido a que gaudiu de l’ambient festiu que es viurà en el nostre “Xiringuito”.

 

Aprofito per desitjar-vos a tots unes bones festes, que les aprofiteu al màxim i per donar-vos ànims per continuar amb les tasques del dia a dia, un cop que al cel de Can Zam s’apaguin les llums dels focs d’artifici el proper dilluns.

 

Des de Ciutadans Santa Coloma encarem amb optimisme aquest nou curs polític ja que Setembre es també un moment d’il·lusió i de plantejar nous reptes. I nosaltres tenim un imminent, lluitar per aconseguir tenir un Parlament per tots els catalans a partir del 27-S.

 

 

Dimas Gragera

Portaveu del Grup Municipal de Ciutadans Santa Coloma