la foto 2 (2) Santa Coloma de Gramenet,  diumenge 10 de maig de  2015.-  El candidat de  Ciutadans a l’Ajuntament de  Santa Coloma, Dimas  Gragera, ha donat a conèixer  durant el matí d’avui la seva  proposta per renovar el  Passeig Salzereda, la seva connexió amb el Passeig de Llorenç Serra i la finalització de la Rambla. El candidat de Ciutadans, ha presentat la seva proposta a veïns i comerciants del Passeig que han rebut amb satisfacció aquesta proposta ja que consideren que cal una renovació urgent del Passeig.

 

la foto 1 (1) Dimas Gragera ha explicat  que “ la connexió entre el  Passeig de la Salzereda i el de  Llorenç Serra és fonamental  per vertebrar en el seu  entorn una nova dinàmica  ciutadana i comercial, i  recuperar un espai que ha  estat el gran oblidat dels successius governs municipals del PSC”. Durant la seva presentació als veïns, aquests s’han queixat de l’actual manca de manteniment i neteja d’aquest espai, comprometent-se Dimas Gragera a “recuperar aquest espai per l’ús dels colomencs, convertint el Passeig en una de les artèries principals de la ciutat, facilitant als comerciants la instal·lació de serveis que puguin contribuir a dotar de vida a la zona”. Sobre la neteja i el manteniment, el candidat de Ciutadans, ha dit que “és evident l’estat de mancances que pateix el Passeig Salzereda, només hem de veure les actuals fonts que s’han convertit únicament en un mur de ciment que dificulten el trànsit dels ciutadans i els impedeix gaudir d’un espai obert i agradable”.

 

la foto 3 Tot i que és una proposta meditada i que compta  amb el recolzament de comerciants i de veïns,  Ciutadans vol fer aquesta renovació amb  transparència i vol comptar amb la participació  dels colomencs, per aquest motiu, Ciutadans es  compromet a convocar un concurs de idees per a  la reforma del Passeig Salzereda i que es conclourà  amb una consulta ciutadana per conèixer quin  model volen per a la remodelació d’aquest espai. I  és que la participació ciutadana serà clau en el  proper mandat en el cas de que els colomencs  atorguin a Ciutadans la possibilitat de governar Santa Coloma, per tal motiu, Ciutadans es compromet a que totes les inversions que superin el 10% del pressupost municipal es consultaran amb els ciutadans abans d’iniciar els projectes.