• unnamedEls integrants de la llista electoral van ser presentats en un acte que, novament, va omplir la Sala d’Actes del Museu Torre Balldovina

 

Santa Coloma de Gramenet, dissabte 25 d’abril de 2015.- La Sala d’Actes del Museu Torre Balldovina, va ser l’escenari escollit per l’agrupació local de Ciutadans per presentar a la totalitat de la llista electoral que acompanyarà a Dimas Gragera en el repte d’aconseguir l’Alcaldia de Santa Coloma de Gramenet en les properes eleccions Municipals del 24 de maig.

 

En un acte molt emotiu, els diferents candidats i candidates van ser presentats per Dimas Gragera, que va destacar durant la presentació que “els veritables projectes són els que es fan en equip”, per aquest motiu va voler donar protagonisme a totes les persones que l’acompanyen en el projecte de Ciutadans i va voler agrari públicament “el treball que feu en el carrer, amb les carpes, i donant a conèixer el projecte de Ciutadans. Vull donar-vos les gràcies per ser tant valents, per què és molt fàcil estar amb el poder però revelar-se per poder canviar el que no ens agrada, us asseguro que és més gratificant”.

 

Durant l’acte, alguns dels membres de la candidatura van llegir els eixos principals del programa electoral que presentarà Ciutadans a les properes eleccions municipals, i que serà presentat en la seva totalitat en els propers dies. Aquest programa, que ja està enllestit, farà èmfasis en aspectes claus com la lluita contra la corrupció, la transparència pública, la seguretat ciutadana, la neteja viaria i el recolzament al comerç local.

 

L’acte, va ser clausurat per Fausto Ramírez, actual coordinador local de C’s a Badalona, i fins el mes de novembre, Coordinador del Barcelonès Nord. Durant el seu discurs, Fausto Ramírez va fer èmfasis en la importància dels equips per aconseguir els objectius desitjats amb un commovedor parlament fent repàs els inicis de l’agrupació a Santa Coloma recordant-se especialment del treball que van realitzar en darreres eleccions locals, Rosa Madrid i Magí Algueró, com a caps de llista.