• Dimas Gragera promet abordar aquest problema en el pròxim ple i demanarà la millora de la il·luminació i l’ampliació de la presència policial.

Santa Coloma de Gramenet 19 d’abril de 2021.- Ciutadans Santa Coloma ha visitat el barri de Les Oliveres després de l’onada de robatoris en vehicles dels últims dies. Veïns de les Oliveras han explicat a Dimas Gragera, portaveu del Grup Municipal de Santa Coloma, els robatoris que de manera recursiva se centren en vehicles aparcats en el barri durant la nit i altres problemàtiques del barri. Després d’assegurar als veïns que Ciutadans tractarà el problema en el pròxim ple, Dimas Gragera ha explicat que “la primera actuació que s’ha de realitzar de manera immediata és la millora de la il·luminació i l’ampliació de la presència policial en la zona que impedeixi els robatoris i el vandalisme a l’empara de la foscor,”. Després d’un passeig pels carrers més afectats, Dimas Gragera ha afirmat que “és evident que la demanda que Ciutadans ha fet en diverses ocasions per a col·locar càmeres de videovigilància en zones conflictives s’ha de tenir en compte, ja que suposen una eina essencial en aquesta mena de casos”.

Els veïns, que lamenten la falta d’inversió en el barri, s’han queixat també de l’escàs manteniment dels escocells i altres elements urbanístics dels carrers, i les contínues avaries de les escales mecàniques. Per a Gragera, “en Santa Coloma s’ha d’acabar ja amb la ciutat a dues velocitats, els barris necessiten més inversió i més atenció que la que el govern local els dedica”.