• Dimas Gragera, candidat al Parlament el pròxim 14F, promet impulsar projectes de finançament que atenguin les necessitats dels barris.

Badalona 04 de febrer de 2021.- Dimas Gragera, diputat i candidat en les llistes de Ciutadans al Parlament per a les eleccions del pròxim 14F, ha visitat, al costat de Manuel Mendoza, coordinador de Ciutadans Badalona i Marisol García, portaveu d’aquesta, el barri de Sant Crist per a reunir-se amb l’Associació de Veïns i conèixer així de primera mà les reivindicacions del barri. Per a Gragera, “passejar pels carrers i parlar amb la gent del barri és l’única manera de conèixer de veritat les necessitats i els problemes que sofreixen els veïns”.

L’Associació de Veïns de Sant Crist ha traslladat al candidat reivindicacions com la ja antiga demanda d’un CAP per al barri, la connexió amb la Línia 1 de metre, i solucions a les problemàtiques derivades de l’autopista C-31. “El Govern ha passat anys deixant de costat tots aquestes peticions i donant prioritat al procés i el seu balafiament, és hora que a Catalunya passem pàgina”, ha declarat el candidat del partit liberal, que ha aprofitat per a assegurar als veïns que “des de Ciutadans realitzarem un mapa de vulnerabilitat per a conèixer la situació dels barris, impulsar projectes de finançament i cofinançament, recuperar la Llei de Barris i destinar els recursos a atendre polítiques socials, urbanístiques i de seguretat”.

“El vot útil per al pròxim 14 de febrer, el vot que es preocupa per les necessitats reals dels barris, el vot que portarà solucions és el de Ciutadans” ha sentenciat Dimas Gragera.