• El portaveu de Cs a l’ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Dimas Gragera, lamenta que el PSC no hagi tingut en compte les esmenes als pressupostos del principal grup de l’Oposició.


Santa Coloma de Gramenet, dimarts 17 de desembre de 2019.- “És necessari un model de ciutat més ambiciosos que fomenti la inversió privada en Santa Coloma”. Així ho ha afirmat el portaveu de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Dimas Gragera, després de votar en contra dels pressupostos municipals presentats pel govern del PSC.

L’edil de Cs, ha lamentat que els socialistes no hagin acceptat cap de les esmenes presentades pel partit taronja. I ha explicat que la seva formació, amb la presentació d’aquestes esmenes, el que pretenia era “buscar el benefici dels veïns de Santa Coloma i influir en el model de ciutat continuista del PSC”.

En aquest sentit el portaveu de la formació liberal ha contraposat els pressupostos socialistes que destinen milions a Gramepark, serens i moneda local, al model de Ciutadans, que busca augmentar el parc d’habitatge social, la seguretat, i aconseguir una major i equitativa inversió en els barris.

Finalment, Dimas Gragera ha tendit la mà al PSC, acceptant la seva proposta de diàleg i anunciant una bateria de propostes amb la finalitat d’aconseguir acords de ciutat ja que “PSC i Cs, com els dos principals partits de Santa Coloma, estem obligats a arribar a acords”.