• Dimas Gragera, portaveu del Grup Municipal de Santa Coloma de Gramenet, demana situar el Ple de Pressupostos en un marc de debat, per a fomentar uns pressupostos més participatius

Santa Coloma de Gramenet, dimarts 29 d’octubre de 2019.- El portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, i líder l’oposició, Dimas Gragera, ha rebutjat els pressupostos presentats pel PSC per al 2020, per considerar-los “continuistes, poc ambiciosos i insuficients per a cobrir les necessitats de Santa Coloma”. Dimas Gragera ha assenyalat que el pressupost presentat pel govern de Núria Parlón, respon a un model de govern mancat d’iniciativa, ja que com ha detallat “només un terç correspon a recursos generats per l’activitat de la ciutat i la resta són transferències d’altres administracions”.


Gragera ha sol·licitat uns pressupostos més participatius
“obrint el debat a les entitats perquè puguin determinar d’una manera més efectiva el pressupost de la ciutat i així atendre les reivindicacions directes de col·lectius i teixit associatiu de la ciutat”. El portaveu de Cs ha lamentat l’elevada despesa en publicitat i en el manteniment de quiosquets polítics i ha exigit a Núria Parlón canvis més profunds en la pròpia organització de l’Administració “per a suprimir l’elevat nombre de càrrecs de confiança”.


Finalment, Gragera ha anunciat que el seu grup presentarà al·legacions al pressupost amb la intenció
“de millorar la vida dels veïns de Santa Coloma”