• María Duarte, presidenta del grup municipal de Ciutadans, presenta una moció per a conèixer l’impacte de les mesures adoptades per l’equip de Govern

    Santa Coloma de Gramenet, dijous 26 de setembre de 2019.La presidenta del Grup Municipal de Ciutadans a Santa Coloma de Gramenet, ha sol·licitat al govern municipal, la realització d’una auditoria de Trànsit a la ciutat perquè es valorin la modificacions de trànsit realitzades recentment a la ciutat i per a conèixer l’impacte dels nivells de contaminació provocats pel trànsit viari.


    María Duarte s’ha mostrat escèptica sobre l’eficàcia contra la contaminació d’aquests canvis en l’ordenació del trànsit, atès que
    “suposen més dificultats en la mobilitat i col·lapses en les artèries principals de la ciutat”, la qual cosa sumat a l’eliminació de places de parquing en alguns barris de Santa Coloma “obliga els vehicles a circular més temps a la recerca d’aparcament el que provoca una major pol·lució a la ciutat”.

    A més, Duarte ha carregat contra el nou carril bici del Passeig Llorenç Serra al qual ha considerat “un desastre de disseny urbanístic” i ha instat a la seva revisió pel fet que aquest carril “s’ha convertit en un parany per als serveis d’emergència”.