El regidor de Cs, Salva Tovar, recorda al PSC que “aquestes propostes neixen amb la voluntat de beneficiar als veïns i veïnes de Santa Coloma”.

Santa Coloma de Gramenet, dimecres 7 de novembre de 2018.- El Grup Municipal de Cs a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, ha presentat una bateria d’al·legacions a les Ordenances Fiscals i preus públics per a l’exercici 2019, amb l’objectiu de frenar la pujada d’impostos als veïns i veïnes i rebaixar la càrrega fiscal a la qual s’enfronten els comerços de Santa Coloma.


A pesar que en exercicis anteriors, les al·legacions que va presentar Cs van ser desestimades pel Govern Municipal, el regidor de Cs a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Salva Tovar, ha declarat que el seu partit seguirà presentat al·legacions “
amb l’objectiu de baixar els impostos als contribuents”. En aquest sentit, Tovar ha explicat que les al·legacions presentades per Cs es fonamenten en quatre grans eixos: rebaixa de la càrrega fiscal de les famílies colomenques, incentivar l’activitat econòmica i la creació d’ocupació en el municipi, la rebaixa del preu del lloguer a la ciutat i la protecció del medi ambient.


Sobre la viabilitat de les propostes presentades per Cs, Salva Tovar ha comentat que totes les propostes presentades per la seva formació
“són viables econòmicament” així que ha demanat al Govern del PSC que tingui voluntat de diàleg i que pensi que “aquestes propostes neixen amb la voluntat de beneficiar als veïns i veïnes de Santa Coloma”.


Finalment, Salva Tovar, ha anunciat que en els propers dies la seva formació presentarà, de la mateixa manera, al·legacions als Pressupostos 2019 amb l’objectiu de
“augmentar partides destinades a la neteja, la seguretat ciutadana i el manteniment de l’espai urbà a més de reforçar les polítiques socials i la dinamització econòmica de Santa Coloma”.