recapte Santa Coloma de Gramenet, a 21 de novembre de 2016.-  L’agrupació Local de Ciutadans (C’s) a  Santa Coloma de Gramenet, va recaptar més de 300 Quilograms de menjar, durant la celebració, el passat  dissabte, d’una carpa de recollida d’Aliments i que seran donats al Banc d’Aliments.

Els i les militants de C’s a la ciutat, van recollir més de 300 quilograms en menys de 4 hores, en una activitat  ja tradicional de l’agrupació colomenca, ja que aquesta és la quarta edició que es realitza aquesta iniciativa i  que aquest any ha superat la quantitat recaptada en anys anteriors.

 “Volem agrair la solidaritat i generositat que, un cop més, han demostrat els veïns i veïnes de  Santa Coloma, fent la donació d’aquests productes que aniran destinats a persones que  malauradament ho estan passant malament a la nostra ciutat”, ha explicat, Miguel Padilla,  Coordinador de C’s a Santa Coloma.