RTEmagicC_bDIMAS_GRAGERA_VELAZ__C__s_.jpg Santa Coloma de Gramenet, 4 de juliol de  2015.-  El fins ara coordinador local de  l’agrupació de Santa Coloma de Gramenet,  Dimas Gragera, ha presentat la seva dimissió  dins l’organigrama intern de l’agrupació  colomenca, ja que vol centrar el seus  esforços a la seva nova etapa com a Portaveu  del Grup Municipal de Ciutadans a  l’Ajuntament de Santa Coloma. D’aquesta  manera, s’ha convocat una Assemblea local  per escollir el nou coordinador local i que es  celebrarà aquest proper dimecres dia 8 de  juliol.

Dimas Gragera, ha exposat el motius pels quals ha presentat la seva dimissió davant la junta local: “He decidit presentar la meva renúncia al càrrec de Coordinador local, per dos motius. El primer, per què com vaig dir en campanya electoral, em comprometia a treballar exclusivament per la ciutadania colomenca i vull centrar-me el 100% en aquesta nova responsabilitat que m’han atorgat els veïns i veïnes de Santa Coloma. I el segon motiu, és que la meva dedicació a l’Ajuntament, no em permetrà treballar tan activament per l’agrupació. Si això sumem, que tenim gent preparada i amb ganes d’assumir aquesta responsabilitat, crec que és un bon moment d’iniciar una nova etapa i no aferrar-se els càrrecs”.

D’aquesta manera, el proper dimecres dia 8 de juliol, han estat convocats els afiliats de Santa Coloma per escollir una nova direcció i un nou coordinador local que serà escollit per eleccions primàries. Els postulants podran presentar la seva candidatura durant el transcurs de l’Assemblea.