•  logo-ciutadansCiutadans aposta per la joventut (32 anys / mitjana) per ocupar les posicions de sortida de la llista electoral per a les properes eleccions locals

 

L’agrupació local de Ciutadans a Santa Coloma de Gramenet, ha proclamat a les persones que acompanyaran a Dimas Gragera, candidat a l’Alcaldia de Santa Coloma, en les primeres cinc posicions de la llista electoral per als comicis del proper 24 de maig. Al candidat, l’acompanyaran a la llista i per aquest ordre (del segon al cinquè) les següents persones:

 

  • Salvador Tovar: Té 43 anys. Casat i amb dos fills. Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (UB) i Llicenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Màster en Pràctica Jurídica, Postgrau de Director de Seguretat Privada i Curs d’Adaptació Pedagògica. Membre de la Junta Directiva Local de C’s.

 

  • Maria Duarte: Té 25 anys. Graduada en Relacions Laborals i Assessora d’Imatge. Actualment treballa en una empresa líder de l’àmbit de les consultories de seguretat i salut laboral. Membre actiu del teixit associatiu de Santa Coloma des dels 17 anys, ha format part de diferents entitats Juvenils de la ciutat. Membre de la Junta Directiva Local de C’s.

 

  • Miguel Padilla: Té 27 anys. Solter. Analista i Programador Informàtic en una multinacional alemanya amb seu a Barcelona. Molt vinculat als moviments socials i estudiantils de la ciutat. Ex President de l’Associació Juvenil Oci i Cultura (Santa Coloma), membre del Consell de Ciutat i de la Comissió de Festes. Va ocupar el càrrec de Primer Secretari de les Joventuts Socialistes de Catalunya (JSC) de Santa Coloma (2009-2012). Membre de la Junta Directiva Local de C’s.

 

  • Iolanda Rodríguez. Té 34 anys. Tècnica superior en Patronatge i Moda. Membre de la Junta Directiva local de Ciutadans, on ha ocupat diferents càrrecs orgànics. Encara que va néixer a Oviedo, resideix a la ciutat des de fa 8 anys. Veïna del barri Llatí. Membre de la Junta Directiva Local de C’s.